Skoči na vsebino Zemljevid strani

Presoja digitalne dostopnosti

Presojo digitalne dostopnosti lahko izvedemo kot temelj za vaše odločanje ali strani prenoviti ali jih narediti na novo. Za take odločitve je lahko dovolj že hiter pregled dostopnosti.

Presoja predstavlja edino trdno osnovo za pripravo tehničnih specifikacij, če se odločite za prenavljanje. Ko je pa projekt prenove / nove izdelave spletnih strani končan, je pa presoja dostopnosti s strani ustreznih strokovnjakov, ki jih imamo, edina kredibilna informacija o stanju dostopnosti vaših spletnih strani.

Vsem organizacijam, ki jim spletne strani ob presoji ocenimo pozitivno in se zavežejo, da bodo ustrezen standard dostopnosti tudi ohranjale, lahko podelimo tudi certifikat spletne dostopnosti A3C – Dostopno vsem!.

Hitri pregled dostopnosti

Hitri pregled dostopnosti je storitev, ki vam zagotavlja hitre, cenovno ugodne in kredibilne informacije glede stanja dostopnosti vaših spletnih mest. Storitev je namenjena podjetjem in organizacijam, ki imajo za cilj vzpostavitev enakopravnega dostopa do informacij na svojih spletnih mestih in seveda tudi do svojih spletnih aplikacij (obrazcev, prijav, naročil, ipd.).

Celovita presoja dostopnosti

Celovita presoja dostopnosti spletnih strani je storitev, ki vam zagotavlja celovit pregled nad stanjem dostopnosti vašega spletnega mesta. V presoji so opredeljena odstopanja po posameznih priporočilih WCAG in prikazani so primeri po posameznih podstraneh, ki so vključene v presojo.